Üzenj nekünk

Adatvédelmi tájékoztató.Az adatkezelés célja, hogy az Eleven vinotéka & bárnak üzenő személyekkel fel tudjuk venni a kapcsolatot. Az adatkezelés időtartama az asztalfoglalás visszaigazolásáig tart. Az adatkezelés további részleteit az adatvédelmi tájékoztatónk tartalmazza.

A vinotékában közel ezer féle hazai és külföldi borkülönlegesség közül választhatsz. A borbárban több tucat borral készülünk, melyekból akár egy-egy pohárral is kérhetsz kóstolót. A könnyed, jóívású borok éppúgy megtalálhatóak, mint a limitált ritkaságok.

Nyitvatartási időben bármikor lehet palackra vásárolni, a borbár kínálat árait a napi ajánlaton tüntetjük fel.

Igyekszünk egyedi igényeket is kiszolgálni, korlátozott számban vállalunk catering szolgáltatást bor- és ételkülönlegességeinkkel.

Kereskedelmi partnereinktől a leghíresebb spanyol és olasz sonkákat vásároljuk meg, de nem ritkán horvát és szlovén különlegességeket kínálunk. Az aktuális sonkakínálatot sok-sok kóstolás előzi meg. Mindig tartunk egy érleltebb, intenzív és kevésbé érlelt változatot is.

Napközben az Eleven vinotékaként funkcionál, de egy-egy palack borba bele is lehet kóstolni, sőt, kávézni is lehet. Természetesen azért érdemes 16 után a borbárba visszatérni!

A dish.com rendszerén keresztül a honlapunkon, de küldhetsz üzenetet is nekünk!